Jegul uman din conducerea TVR România și EURO 2012

Jegul uman din conducerea TVR România și EURO 2012

Ceea ce urmează să vă spun provine dintr-un film cu proști, toți angajați la TVR România.
Televiziunea publică plătită și din banii mei, difuzează parțial meciurile de la EURO 2012, restul de meciuri fiind retransmire către o terță televiziune privată, de căcat, de nișă(gen DOLCE), la care se uită nimeni pe lume.

Bitch say what ?

Deci TVR România cumpără prin licitație drepturile de difuzare la EURO 2012, difuzează meciurile cele mai neinteresante și crema meciurilor o vinde lui DOLCE la care sunt abonați zero oameni.

În timpul celui de-al doilea meci al zilei, TVR difuzează tele enciclopedia, sau cultura carpatico-băsesciană sau un rezumat de căcat al EURO 2012 din ziua precedentă … asta în timp ce baba Rodica din Crăcănații din deal vede pe dolce meciul zilei. Fuck that shit.

Noroc că se poate vedea meciul pe siteul tvr sugi punct ro. GREȘIT. Nu merge pt. că siteul tvr este de căcat, cei care asigură streamingul sunt de căcat și în principiu orice ține de tvr este de căcat.

EPIC FAIL este prea putin pt. ce se întâmplă la TVR.
#YOLO sau ceva.

11. iunie 2012, 00:12 details & comments (0) Tagged with: , , , , The permalink address (URI) of this photo is: https://www.alexandrusavu.ro/2012/06/11/jegul-uman-din-conducerea-tvr-romania-si-euro-2012/

Comments (0)

Be the first to comment!

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>