Categories
Photography

untitled #025

3 replies on “untitled #025”

Salut Alexandru!

Am gasit intamplator acest blog al tau, cautand informatii despre Cirma Electronics si mi-ai dat sperante intr-o anumita privinta.
Am un telefon exact ca si al tau HTC-S710 si am o problema la el, adica el functioneaza perfect, doar ca se consuma bateria incredibil de repede, in maxim 10-12 ore se duce, trebuie sa-l incarc de 2 ori pe zi, si asta nefacand mare lucru pe el, pur si simplu se descarca , chiar daca nu fac nimic la el.
Problema e ca telefonul l-am cumparat de la cineva din Bucuresti, eu fiind in Braila, mi l-a trimis prin curier, cu factura, cutie si tot ce mai avea el, eu as vrea sa trimit telefonul la garantie, dar acum nu stiu daca o sa accepte daca nu sunt eu cel care este mentionat pe factura.
Am sunat la firma curierat care trimite telefoanele defecte la Cirma, cei care le colecteaza din provincie, mai precis PrioriPost, si mi-au zis ca ei trimit telefonul daca eu sunt titularul lui, adica trebuie sa corespunda numele de pe factura cu cel din buletin, si eu normal ca nu sunt pe acea factura, acolo fiind alt nume trecut, dar garantia si actete sunt la mine impreuna cu telefonul.
Vreau sa te intreb daca se poate cumva sa trimit telefonul chiar daca pe factura de cumparare este cel de la care am luat eu telefonul, telefonul are garantie la Cirma.
Asta ar fi ultima solutie prin care as putea sa imi repere cumva telefonul, altceva nu stiu ce as mai putea face, sunt dispus chiar sa platesc reparatia eu, chiar daca nu stiu cat m-ar costa.
Acum nici nu stiu daca garantia acopera aceasta problema, adica consumul prea rapid al bateriei.
Am fost cu el la vreo 2 service-uri prin Braila, si au controlat bateriile(eu am mai cumparat o baterie, crezand initial ca bateria e de vina, am mai dat si pe aia un mil si ceva), mi-au zis ca bateriile sunt bune si telefonul are ceva , un defect, un scurt in el, care consuma curentul din baterie prea repede, dar nu au vrut sa se bage, pt ca nu au schema electronica pt acest model de telefon, fiind ceva mai rare.
Acum eu am ajuns in situatia in care nu ma pot folosi de acest telefon cum trebuie, din cauza ca se consuma prea rapid bateria.
As vrea sa stiu daca m-as duce cu el la sediul unde ai fost tu cu telefonul, daca mi l-ar primi, eventual daca-mi poti scrie numarul de telefon , ca sa pot vb cu cei de acolo.
Sau daca stii cumva o alta rezolvare, te rog sa-mi spui.
Multumesc!
Apropos, frumoase fotografiile tale, superbe chiar!
Nu stiu daca-l cunosti pe Bogran Marcu, de la el am cumparat telefonul , si el e tot fotograf.
Am vb azi cu el la telefon, mi-a zis ca telefonul l-a primit si el cadou de la altcineva, deci situatia e mai complicata, de asta as vrea sa stiu daca mi l-ar primi la garantie chiar daca nu sunt eu pe factura de cumparare.
Inca odata multumesc si scuza-ma ca ti-am trimis acest mesaj la comentariu pt foto, eu am scris si acolo pe blog “Cirma Electronics și HTC”, dar nu stiam daca ai sa vezi ce am scris si am scris si aici fiindca am vazut ca fotografia este recenta, pusa ieri, pe blog si am zis ca poate verifici comentariile.

Multumesc pt raspuns!
Imi plac HDR-urile tale, mai ales cele cu masina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.